جلسه هماهنگی "رینوتکس ۲۰۲۴" با حضور رؤسای ادارات و دانشگاههای منطقه برگزار شد - دانشگاه مراغه
جلسه هماهنگی "رینوتکس ۲۰۲۴" با حضور رؤسای ادارات و دانشگاههای منطقه برگزار شد
- 19 Nov 2024
- کد خبر: 1492842
- 1240
جلسه هماهنگی "رینوتکس ۲۰۲۴" با حضور رؤسای ادارات و دانشگاههای منطقه در سالن اوحدی دانشگاه مراغه برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه مراغه؛ دکتر زادشکویان، رئیس دانشگاه مراغه، در این جلسه با اشاره به میزبانی دانشگاه از بخش تخصصی “فناوری زیستی کشاورزی و صنایع غذایی” این نمایشگاه گفت: این رویداد از تاریخ ۱۷ تا ۲۱ آذرماه برای اولینبار در شهرستان مراغه برگزار میشود و هدف آن ایجاد فضایی برای تعامل بین شرکت¬های دانشبنیان و فناور، صاحبان صنایع و دانشجویان است.
وی افزود: دبیرخانه اجرایی این رویداد متشکل از ۱۰ کمیته مختلف شامل جهاد کشاورزی (با همکاری اداره جهاد کشاورزی شهرستان)، غلات و حبوبات (با همکاری مؤسسه تحقیقات دیم کشور)، پشتیبانی و تدارکات، برنامهریزی و هماهنگی، دانشبنیان و تجاریسازی، تبلیغات و رسانه، تشریفات، دانشآموزی و رینوفست، ارتباط با صنعت، و کمیته علمی رویدادهای جانبی میباشد.
دکتر مازیار فرزام، دبیر اجرایی دوازدهمین نمایشگاه تخصصی فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی، با اشاره به طراحی وبسایت رویداد به دو زبان فارسی و انگلیسی اظهار داشت: انتظار میرود این رویداد علاوه بر ترویج فرهنگ فناوری، به بررسی نیازهای فناوری دستگاههای اجرایی و بخشهای خصوصی نیز بپردازد.
مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه مراغه این میزبانی را فرصتی برای شناسایی نیازهای فناورانه و ارائه راهکارها به دستگاههای اجرایی و صنایع مختلف دانست و گفت: قرار است مستندات و الگوهای پیشنهادی برای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف تهیه گردد. همچنین، ایجاد جاذبههای گردشگری و جذب میهمانان از سراسر کشور با همکاری تمامی نهادها و ادارات از اهداف دیگر این برنامه خواهد بود.
در ادامه دکتر شمالی، مدیرعامل تشکل مدیریت توسعه دانش فناوری استان نیز تغییرات در نحوه برگزاری نمایشگاه رینوتکس را فرصتی مناسب برای دانشگاه مراغه و شهر مراغه دانست و بر اهمیت حمایت از فناوری و نوآوری در کشور تأکید کرد. وی همچنین بر اهمیت سه حوزه اصلی نمایشگاه شامل پشتیبانی و لجستیک، حضور شرکتهای دانشجویی و فناور و ایجاد ارتباط بین فناوران و صنعتگران اشاره و تأکید کرد که این نمایشگاه باید خروجی محور باشد تا به توسعه اقتصاد دانشبنیان در کشور کمک کند.
در ادامه، نماینده جهاد کشاورزی شهرستان بر ضرورت برگزاری هرچه بهتر این رویداد تأکید کرد و دعوت از مراکز استانی و حامیان مالی نظیر صندوق توسعه کشاورزی را مهم دانست. وی همچنین پیشنهاد برگزاری جشنوارهای مرتبط با کشاورزی، بهویژه در زمینه لبنیات، در کنار این رویداد را مطرح کرد.
دکتر اکبریان، رئیس اداره آموزشوپرورش مراغه نیز ضمن تأکید بر اهمیت آموزشوپرورش و برنامههای پژوهشمحور، به همکاریهای لازم با دانشگاه مراغه و حمایت همهجانبه از این رویداد تأکید کرد.
دکتر عسگری، رئیس شورای شهر، و دکتر ستاره رضائی مدیر فنبازار منطقهای استان، و دکتر شریفی راد، نماینده اداره صنعت، معدن و تجارت استان نیز به توضیح نحوه همکاری و تعامل ادارات و ارگانهای مربوطه با دانشگاه مراغه برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد پرداختند.